КАВА



Кава Cremon задовольнить Ваші пристрасті й смакові переваги - замовляйте та переконайтесь самі. 

Виберіть підкатегорію

Порівняння товарів (0)
Кава Бар 91 1000г

Cremon

Кава Бар 91 1000г

720.00 грн.

Це саме той смак кави, який з кожною чашкою буде закохувати в себе. Три сорти добірної арабіки з'єдналися в даному купажі і завдяки обсмажуванні, трохи вище середнього ступеня, роблять еспресо досить м'яким, але при цьому дають насичене щільне тіло.У смаку домінують яскраві ноти фруктів в першому ко..

rating
(0)
Кава Оптима 1000г

Cremon

Кава Оптима 1000г

620.00 грн.

Ідеальне співвідношення Колумбійської арабіки і Вєтнамської робусти дасть щільне тіло і тонкий аромат напою. У міру міцний, злегка солодкуватий і трохи гіркий, така кава добре підбадьорить з ранку...

rating
(5)
Кава CREMON Colombia Rio Magdalena 18 250 г

Cremon

Кава CREMON Colombia Rio Magdalena 18 250 г

250.00 грн.

Смачно ароматичний профіль.Відтінки чорного шоколаду з чорносливом, яскравою журавлинною, кислотністю зеленого яблука, тривалим смаком волоського горіха з какао...

rating
(5)
Кава CREMON Cuba Serano Lavado 250г

Cremon

Кава CREMON Cuba Serano Lavado 250г

250.00 грн.

Кубинська кава відома світу вже понад 250 років і вирощується за особливими традиціями, а кавові зерна проходять дуже жорсткий відбір, перш ніж потрапляють на світовий ринок. За рахунок нижчих висот зростання, кубинська арабіка характеризується меншою кислинкою і більшою насиченістю. Насичений смак ..

rating
(0)
Кава CREMON El Salvador 250 г

Cremon

Кава CREMON El Salvador 250 г

250.00 грн.

Чудовий сорт! Просто порадує своєю ненав'язливою, але дуже комплексною кислинкою. Спочатку кава здається горіховою, у ній є смажений мигдаль, волоський горіх. Кислинка не надто виражена, але до кінця чашки, коли напій вистигає, вона стає відчутною - разом з солодким ягідним відтінком, читаються троп..

rating
(0)
КАВА CREMON ESPRESSO COLLECTION  SCARLATTI  250г

Cremon

КАВА CREMON ESPRESSO COLLECTION SCARLATTI 250г

250.00 грн.

Кава складається з суміші кавових зерен «Scarlatti Blend», обсмажених традиційним італійським способом.Ця незвичайна кава відрізняється насиченістю, багатим смаком з легкою кислотністю та ароматами мигдального торту, какао і марципану. Ці аромати найкраще представлені в капучино. ..

rating
(0)
Кава CREMON Espresso Collection Bar 91 Toscanini 250г

Cremon

Кава CREMON Espresso Collection Bar 91 Toscanini 250г

250.00 грн.

Це саме той смак кави, який з кожною чашкою буде закохувати в себе. Три сорти добірної арабіки з'єдналися в даному купажі і завдяки обсмажуванні, трохи вище середнього ступеня, роблять еспресо досить м'яким, але при цьому дають насичене щільне тіло.У смаку домінують яскраві ноти фруктів в першому ко..

rating
(0)
Кава CREMON Espresso Collection Cuba Serano Lavado 250г

Cremon

Кава CREMON Espresso Collection Cuba Serano Lavado 250г

250.00 грн.

Арабіка з Карибського басейну. В чашці Ви знайдете какао, темний шоколад, смажені горіхи та легкі ноти сигарного тютюну. Кислинки практично немає.  ..

rating
(0)
Кава CREMON Espresso Collection Honduras Josse Mariso 250г

Cremon

Кава CREMON Espresso Collection Honduras Josse Mariso 250г

250.00 грн.

Насичена і дуже збалансована кава з класичним шоколадним профілем, солодкими відтінками  апельсину і довгим післясмаком  какао. ..

rating
(0)
Кава CREMON Espresso Colombia Rio Magdalena 18 250г

Cremon

Кава CREMON Espresso Colombia Rio Magdalena 18 250г

250.00 грн.

Тіло вище середнього - оксамитове, з приємним тактильним відчуттям. Кислотність згладжена, але соковита: журавлина, брусниця і характерні для Колумбії яблучні відтінки...

rating
(0)
Кава CREMON Ethiopia Sidamo TOP II 250 г

Cremon

Кава CREMON Ethiopia Sidamo TOP II 250 г

250.00 грн.

Хороша кава для любителів кави з яскравою кислотністю з присутністю нот амарето, цитрусів та бергамоту...

rating
(0)
Кава CREMON Honduras Josee Marisol 250 г

Cremon

Кава CREMON Honduras Josee Marisol 250 г

250.00 грн.

Обволікаюча, насичена і дуже збалансована кава з класичним шоколадним профілем, солодкими відтінками стиглого апельсина і довгим післясмаком тертого какао...

rating
(0)
Кава CREMON Indonesia Bali 250 г

Cremon

Кава CREMON Indonesia Bali 250 г

250.00 грн.

Для ідеального напою високих смакових якостей чудово підійдуть зерна моносорти Індонезія Балі з кращих кавових плантацій острова, які обробляються тільки мокрим способом, що гарантує класичний смак зовсім без домішок сторонніх відтінків, зате з чудовим димним ароматом - м'якими і одночасно пікантним..

rating
(0)
Кава CREMON Nicaragua Cavallino 250 г

Cremon

Кава CREMON Nicaragua Cavallino 250 г

250.00 грн.

Кава характеризується явною кислинкою, збалансованим солодкуватим профілем, горіховими тонами в букеті, нотками ванілі, карамелі, шоколаду, цитрусових.У порівнянні з кавою з інших країн Центральної Америки, цей нікарагуанський менш кислий і при його обробці застосовується дорогий мокрий метод. Незва..

rating
(0)
Кава CREMON Swiss Water Decaff 250 г

Cremon

Кава CREMON Swiss Water Decaff 250 г

290.00 грн.

Вотер Декаф відрізняється своєю олійністю, завдяки якій він сприймається як більш насичений, щільний. У смаку легка кислинка і відтінки смаженого насіння.«Водний» процес, так званий Swiss Water Process, - це найбільш екологічний спосіб видалення кофеїну кави з усіх наявних...

rating
(0)
Кава CREMON Tanzania AA Tanga 250 г

Cremon

Кава CREMON Tanzania AA Tanga 250 г

250.00 грн.

Сорт митої обробки з яскравою кислинкою зеленого чаю, білого винограду і червоних ягід...

rating
(0)
Показано з 1 по 16 із 16 (всього 1 сторінок)

Як обрати свою ідеальну каву?

На смак кави звичайно впливає безліч факторів: якість сировини, сорт кави, країна проростання, особливості ґрунту, рецептура, час екстракції. Славно звісні гірчинка і кислинка в різних пропорціях є в будь-якій каві! Чим більше відтінків, тим багатший смак кави…

1. Головний фактор, що найбільше впливає на смак Вашого напою: це вид кавового дерева. Різниця між арабікою і робустой дуже істотна. Кава, приготована з зерен робусти - гірка на смак і дуже міцна, оскільки в робусті міститься велика кількість кофеїну. Арабіка - дає вишуканий смак каві, для неї характерна кислинка і легка солодкість. Всього існує більше 50 сортів арабіки, кожен з яких по своєму особливий. Робусту рідко використовують в чистому вигляді. Як правило, її змішують з арабікою для отримання нових смакових якостей кави. У купажах з арабікою, робуста відповідає за міцність напою і рівномірну кавову пінку (крему). Оскільки Робуста більш стійкіша до погодних умов і різних захворювань - цей вид кавового зерна дає великі врожаї і є дешевшим, ніж зерна арабіка. Але незважаючи на це - 70% світового експорту кави припадає саме на арабіку.

2. Ступінь обсмажування зерен. Один і той же сорт кави може мати різний смак і аромат, в залежності від ступеня обсмаження зерна. Найпоширеніший спосіб визначити ступінь обсмаження зерен - це порівняти їх за кольором. Хоча, справедливо буде зауважити, що різні сорти можуть по-різному проявляти свої властивості під час обсмажування. Чим темніше обсмажування, тим менше в каві кислотності і тим більше гіркоти. Щоб смак нашої кави завжди був стабільний, ми ретельно підбираємо і контролюємо колір обсмажування.

Наш асортимент розділений на великі розділи:

  • кава CREMON ESPRESSO COLLECTION
  • кава CREMON BOUTIQUE

а також два ексклюзивні вишукані смаки:

Ділення окремо на еспресо обсмажування зумовлено тим, що еспресо відрізняється від інших способів приготування: його екстракція протікає за 25-30 секунд, а сам напій виходить більш концентрованим. В альтернативних методах екстракція найчастіше триває 2-4 хвилини, а сам напій виходить менш концентрованим. У еспресо співвідношення кави до води найчастіше 1/2, а альтернативі - 1/16. Для еспресо і альтернативи не можна обсмажувати каву однаково, тому що першими в воді розчиняються кислоти, потім легкі компоненти, і в самому кінці - важкі. Якщо каву обсмажувати для альтернативи, а готувати в еспресо, в його смаку буде неприємна, їдка кислотність. А через різницю в співвідношенні кави і води цей ефект посилиться ще більше. А якщо, навпаки, обсмажити каву для еспресо, а приготувати альтернативним методом, в смаку буде надмірна, палена гіркота.

3. Ступінь помелу. Залежно від того, скільки часу кава контактує з водою в процесі приготування, визначається потрібна ступінь помелу. Іншими словами, помел кави потрібно підбирати в залежності від способу його приготування. Дрібний помел підходить для приготування кави в турці. Середній помел - ідеальний варіант для використання в комбінованих кавоварках або гейзерних кавоварках. Для приготування фільтр-кави підійде великий помел. Чим довше процес заварювання кави тим крупніше потрібен помел.

4. Сорт кави за смаком. Якою буває кава? На це питання немає простої відповіді. У цього напою може бути безліч відтінків смаку: шоколад, горіхи, ваніль, цитрусові, фрукти, прянощі. Існує близько 120 моносортів! А скільки кавових сумішей готують на їх основі і зовсім неможливо порахувати. У нашому інтернет магазині кави, кожен кофеман зможе сам обрати для себе каву і знайти свій улюблений смак.

5. Метод приготування кави. Використання різних автоматизованих кавомашин – автоматичних, ріжкових, чалдових. Якщо ви хочете самі регулювати смак кави, то вам підійде зернова кавоварка. Вона готує каву з кавових зерен, які засипаються в спеціальний відсік і перемелюють безпосередньо перед приготуванням. Фільтр-каву готують одноразовим проливом гарячої води через розташований на фільтрі шар меленої кави. Такий спосіб приготування дозволяє отримати насичену, аромату каву з великим вмістом кофеїну. Каву по-турецьки готують в мідній джезві (ще одна назва - турка). Цей метод передбачає заварювання кави шляхом кількаразового підігрівання. Для приготування кави використовують мелені кавові зерна най дрібнішого помолу. Смак кави щільний і тягучий. Гейзерні кавоварки (інша назва - Мокко) - тип кавоварки в якій розігріта вода з нижньої колби під дією пара піднімається і проходить крізь фільтр наповнений кави. Далі у вигляді гейзера заварена кава піднімається в верхній резервуар, де і накопичується готовий напій.

Як висновок, можна сказати, що не існує універсального способу приготування кави. Арабіка або робуста, світла або темна обсмажка - кожен вибере щось своє, на смак готового напою впливають і більш звичайні фактори: вода, посуд, порції кави і навіть настрій. Головні складові для приготування кави - це власне: кавові зерна і вода. Тому, для того, щоб напій був якісними повинні бути обидва інгредієнта. Для одних кавоманів, смачна кава - це тільки 100% арабіка, для інших - суміш декількох видів кави. Щоб визначити для себе, яка кава дарує Вам найбільше емоцій, не потрібно боятися експериментувати, а ми з радістю допоможемо обрати свою найсмачнішу каву від Cremon!